Bob Ross schilderen

Workshop Bob Ross Schilderen

Heb je altijd al een olieverfschilderij willen maken maar is er geen tijd voor of geen aanleg? Dit is je kans! Tijdens deze Bob Ross workshops mag iedereen zich even een echte kunstenaar voelen.

Elke deelnemer maakt in deze workshop hetzelfde schilderij van een landschap. Dit kan een berg-, bos-, of zeezicht zijn. Na deze workshop gaat iedereen naar huis met een mooi zelfgemaakt kunstwerk.

Indien je meer wilt weten over Bob Ross en zijn schilderkunst, klik dan op Bob Ross voor meer informatie.

In enkele uren maak je zelf een olieverfschilderij met de  Bob Ross schildertechniek op een canvas van 30 x 40 cm.

Tijdens de hele workshop schildert de kunstenares met je mee. Stap voor stap ontstaat dan een prachtig schilderij op iedere schildersezel. Na afloop neemt iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis.  

De workshop is inclusief gebruik van alle materialen, zoals canvas, schildersezel, palet, de echte Bob Ross olieverf, zijn penselen, enz.

Het is handig om een keukenrol mee te nemen en vochtige babydoekjes om je handen schoon te maken. Het is ook aangeraden om oude kledij te dragen !

Verder is het aanbevolen om een doos of iets dergelijks, van min. 30 x 40 cm mee te nemen, om na afloop het nog natte schilderij mee naar huis te kunnen nemen.

Aantal personen:  minimaal 2 – max. 4
Duur:  3 uur. En voor koffie, thee en koekjes wordt gezorgd.

Prijs: € 50,00 all-in per persoon.
Zie ook de Algemene Voorwaarden.

Indien je graag een workshop Bob Ross schilderen wilt doen: neem gewoon contact op, en dan wordt er in overleg een datum en tijd afgesproken.

Hier zijn een paar deelnemers van de Bob Ross workshop, met hun zelfgemaakt kunstwerk.
Iedereen vond het leuk om zo bezig te zijn, en ook dat ze na een paar uur werk met een eigen schilderij naar huis gingen.

  Workshop Bob Ross 1   Workshop Bob Ross 2   Workshop Bob Ross 3  

Op de volgende foto’s zie je een aantal schilderijen die gemaakt zijn met de schildertechniek van Bob Ross:   

 

A BRIGHT DAY