Website Lydiart

  De nieuwe website voor www.lydiart.nl is ook klaar en heeft inmiddels al veel belangstelling.

  Hier vind je dan de verschillende workshops.

  5 Comments

  1. Lydia schreef:

   Deze site wordt ook weer prachtig !!!

  2. Lia van Ham schreef:

   Hallo Lydia. Ik heb laatst in Maastricht de workshop Bob Ross schilderen gedaan. Het was een hele gezellige middag, en het resultaat mag er wezen; zelfs ik kan een prachtig schilderij maken!! Mijn complimenten voor de manier waarop jij de workshop geeft: het was een rustige ongedwongen en relaxte sfeer, en door jou duidelijke uitleg en begeleiding ben ik met een mooi schildrij naar huis gegaan. Groetjes en tot een volgende keer, Lia

  3. Lydia schreef:

   Deze website is nog volop in ontwikkeling. Er is nu een nieuwe workshop toegevoegd: Encaustic art. Kijk eens naar de mooie foto’s die ik bijgevoegd heb ! Ook eens proberen ? Tot binnenkort dan !!!

  4. Chantal Matthyssens schreef:

   Hoi Lydia, ik heb heel erg genoten van de workshop. De gemoedelijke sfeer tijdens de les en het kleine groepje maakten het extra gezellig.
   Alhoewel ik maar heel weinig schilderservaring heb, ben ik toch met een kunstwerkje naar huis gegaan. Mijn schilderijtje hangt inmiddels
   aan de muur (en ditmaal niet achter de deur ), en je mag me zeker terug verwachten voor een volgende keer. Mvg, Chantal

  5. Karin schreef:

   Hoi Lydia, nogmaals bedankt voor de leuke middag gisteren! Het Bob Ross – schilderen was erg leuk om te doen, mede dankzij de ongedwongen sfeer en jouw geduldige begeleiding! We zijn allemaal met een uniek en mooi schilderij naar huis gegaan, super! Het krijgt een mooi plekje aan de muur.
   Groetjes, Karin

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *