Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

BETALING:

De kosten voor lessen of workshop dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de betreffende datum overgemaakt te zijn op bankrekening:  IBAN NL17 ABNA 0530 4029 47  tnv Lydia Beinsberger te Lanaken, onder vermelding van de naam wie meedoet en les of workshop datum.

ANNULERING:

Bij annulering wordt geen geld terug gegeven, maar de betaling kan wel gebruikt worden voor andere lessen of workshop.

LydiArt houdt zich tevens het recht voor om bij onvoldoende deelname of bijzondere omstandigheden de workshop te annuleren, of te verplaatsen naar een andere datum.

AANSPRAKELIJKHEID:

LydiArt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaan is tijdens het bijwonen van een les of workshop, ook niet tijdens of als gevolg van het gebruik van cursusmaterialen, en is eveneens niet aansprakelijk voor schade door het uitlopen van een les of workshop of kosten die voortvloeien uit een eventuele annulering van een les of workshop.

ALGEMEEN:

De lessen of workshops zijn verder zoals aangegeven. Dat houdt in indien er vermeld staat dat het inclusief materialen is, dan betekent dit inclusief canvas, verf, gebruik van kwasten, penselen en schildersezel. Zelf dient u dan te zorgen voor een oude doek of lap om uw kwasten of penselen aan af te vegen. Bij de workshops en lessen in schilderen is het aan te raden om oude kleding te dragen.

PRIVACY

Alle verstrekte gegevens zoals naam en adres worden slechts opgeslagen voor de organisatie en worden niet verder doorgegeven.

DISCLAIMER:

LydiArt heeft deze website met zorg samengesteld. Indien onverhoopt of door omstandigheden bepaalde onderdelen niet of niet volledig zouden werken, ofwel verouderd zijn, zal LydiArt alles in haar macht stellen om dit zo spoedig mogelijk te herstellen.

COPYRIGHT :

Op alle materialen, teksten en foto’s die op deze website gebruikt worden berust Copyright. Openbaarmaking, kopiëren, of verspreiden van enig materiaal (tekst en/of beeldmateriaal) van deze website is zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van LydiArt niet toegestaan.